Domain regisztrálás, domain marketing

Egy fülbemászó név

Domain regisztrációDomain regisztrálás

Amennyiben a tárhelyéhez szeretne domain nevet rendelni, egy domain megrendelőlapot kell kitöltve aláírva visszajuttatnia lehetőleg elektronikus formában elérhetőségünk valamelyikére:

Domain neveket csak a rerisztráció alkalmával rendelhet meg több évre, megújitani már csak évenként van lehetőség!

 * .HU neveknél a hivatalos rendszer csak 2 évet + 1 éves hosszabbítási periódusokat kezel, ezért ha valaki ennél több évre regisztrál, az minden esetben egyedi jogviszony a regisztrátor és a tulajdonos között.

Domain megrendelő lap

 Csatolandó dokumentumok .HU végződésű nevek esetén:

  • cég: cégbírósági végzés vagy aláírási címpéldány – másolatok
  • magánszemély: nyilatkozat a személyi adatok hitelességéről  (3.oldalt kell kitölteni)
  • magánvállalkozó: vállalkozói igazolvány másolata
  • alapítványok, egyesületek, iskolák, önkormányzatok: adószám igazolás (apeh bejelentkező lap is megfelel), alapító okirat vagy cégbírósági bejegyzés másolat, aláírási címpéldány (megfelel a banki  aláírási címpéldány is)

.COM, .EU, .NET, stb... végződések esetén ezek az íratok nem szükségessek!Domain regisztrációs szabályzat

Minden nálunk rendelt első domain névhez díjmentesen biztosítjuk a DNS szervert. Felhívjuk figyelmét, hogy a domain regisztrációt csak a domain árának megérkezését követően indítjuk el. 

Domain marketing

A jól megválasztott domain-név  csak egy lépésnek tűnik a siker felé vezető úton, melyen még számos fontos tényező szerepel. Rendkívül fontos szerepe van a a találati listákban előkelő helyezés szempontjából.
A névalkotó első feladata, hogy egy olyan név kerüljön bejegyzésre, ami képes a jó csengésre és a SEO szempontok megfelelésre is.

Ne vegyük hát félvállról a domainnév választását, mivel ez lesz a mi életreszóló azonosítónk a virtuális világban. Marketinges szakember feladata, modellezni a lehetséges találati listát, azzal a névvel, ami még nem is létezik!

E-mail