Reklámügynökség

Azonnali bevétel honlapján!

Reklám ügynökség

Cégünk a legnagyobb magyar kattintásalapú hirdetési rendszereinek (PPC) online ügynökségeként tud segítséget nyújtani partnereinek a gyors bevételt biztosító online kampányok menedzselésével.

SEO és / vagy PPC:

Egy kiválóan SEO optimalizált honlap esetében is, néhány nap/hét alatt komoly látogatottságot elérni illúzió. Abban az esetben, ha nincs idő várni, hanem „azonnali" eredményt szeretne akkor használható a PPC kattintás alapú hirdetési kampány.

A PPC kampány előnye, hogy több millió internetező előtt jelenik meg a hirdetése és ezen belül pontosan szűkíthető (targetálható) földrajzilag, érdeklődési kör szerint kiket érjünk el a hirdetésével. A PPC esetében kizárólag akkor kell fizetni, ha az Ön hirdetésére rákattintanak, így csak a konkrét az Ön oldalára érkező látogatóért fizet.

Teszt időszak

Minden PPC kampány esetében egy 10 napos időszak előzi meg a végleges kampányt, ami azt jelenti, hogy ez idő alatt optimalizáljuk a megszerzett üzletek / kampányköltség arányát amit konverziónak hívunk.

Reklám ügynökségEzalatt pontosan megtudjuk:

  • Mely hirdetési szövegei a leghatékonyabbak,
  • Kik az Ön célcsoportja,
  • Milyen „üzeneteinkre" fogékonyak a látogatok leginkább
  • Melyek azok a kulcsszavak amik a bevételt hozzák
  • Mennyibe kerül Önnek egy új ügyfél megszerzése

Konkluzió:

A 10 napos teszt időszakot követően, döntünk közösen, hogyan folytassuk a kampányt. Magyarországon a PPC kampányok minden honlapnak kiváló marketing eszközei, mivel általuk olyan területekre is eljutunk, olyan kulcsszavak esetén is eredményt érhetünk el ahol honlapunk gyengén teljesít, és esélye sincs.

Sokat nyerhetSokat nyerhet / de veszíthet is!

A PPC kampányok összeállítása és működtetése, hasonló szakértelmet igényel, mint egy profi SEO optimalizálás, ezért kezdőknek nem ajánlatos szakember nélkül nekikezdeni, mivel a tanulópénz ezen a területen nagyon magas tud lenni!

A másik oldalról a teszt időszakban jól felépített kampány, pontosan kalkulálható költségek mellett képes új ügyfeleket szerezni Önnek, a többszörösét akár amit offline vállalkozása el tud érni.

Ügyfeleink között több olyan vállalkozás is található, ahol a vállalkozás ügyfeleinek a megszerzésében jelentős szerepet képvisel az internet, sőt olyan vállalkozások is vannak ahol 100%-ban internetről érkeznek az új ügyfelek.

Tehát ez koránt sem egy vízió, hanem az Ön vállalkozása számára is teljesen reálisan elérhető cél!

Külföldi kampányok

Az Etarget rendszerével a környező európai országokban a Google Adwords rendszerével pedig a világ bármely országában tudunk kampányokat menedzselni. Cégünknek külföldi kampányok menedzselésében és weboldalak SEO optimalizálásában komoly tapasztalata van.

Etarget tanúsítvány

A legismertebb PPC rendszerek

Magyarországon a Google Adwords és az Etarget rendszere a legismertebb. Eldönteni előre, hogy melyik hatékonyabb nem lehet, mivel mindig adott tesztkampány esetén derül ki melyik rendszer és miben eredményesebb. Sok esetben mindkét rendszer együttes alkalmazása a javasolt.

Ügynökségi szolgáltatás

Cégünk mindkét előbb említett PPC rendszer esetében teljes körű kampánykezelési szolgáltatást tud ellátni ügyfelei részére, mint eseti, mind átalánydíjas alapon.

Közösségi média