Rólunk mondták

Nehiba Noémi

Weboldal készítése viraglap.huEgy bemutatóteremnek vagy egy üzlethelységnek térbeni a virágoknak, élővirág kompozícióknak pedig időbeni korlátai vannak.

Ahhoz, hogy például egy menyasszony télen a meleg szobából el tudja képzelni, hogy azon a bizonyos napsütéses, színpompás májusi napon, hogyan fog mutatni az esküvői dekorációja, szükség van a megfelelő hangulat megteremtéséhez és el kell repíteni Őt oda.

<--break->

Nyíri Zoltán

Weboldal készítése szemelyisegkalauz.huKözel 4 éves együttműködésünk során mindvégig rugalmas, precíz szolgáltatónak ismertük meg az Axon Kft-t.

Szívesen ajánljuk mindenkinek, de kifejezetten azoknak, akik igénylik a kreatív, sőt proaktív szellemiséget a munkájukat támogató rendszerekkel kapcsolatban.

Pataki Andrea

Weboldal készítése kontaktia.huAz Axonnal már megalakulásunk óta együtt dolgozunk. Ez biztosan nem a véletlen műve!

Nem csak saját honlapunk, hanem több közös megbízói projekt bizonyítja, hogy magas szinten értenek az online marketinghez.

Molnár Gábor Éva

Weboldal készítése kertfuvesites.huSántha Andrással, az Axon Kft. ügyvezetőjével a II. Szegedi Direkt Marketing Fórumon a véletlennek köszönhetően ismerkedtem meg, ahol nagy érdeklődéssel hallgattam a marketinges szemszögből felépített honlapok előnyeiről szóló előadását.

Azonnal egy megbeszélésre meghívtam Andrást a saját honlapom kapcsán, mert oly régóta kerestem egy olyan szakembert, aki egyben weboldal szerkesztő és marketinges is, mert a kettő nem nélkülözi egymást.

Szendrei Péter

Weboldal készítése colibri90.huAz Axon Kft  gyors munkájának köszönhetően készült el web oldalunk (www.colibri90.hu), mely nagyban segíti munkánkat.

Egy információkban gazdag és a továbbiakban bővíthető oldalt hoztak létre a mi elképzelésünknek megfelelően.

Feliratkozás RSS - Rólunk mondták csatornájára